Våra tjänster

Knx Programmering

KNX-Programmering

Med många års erfarenhet av programmering av Knx, kan vi hjälpa er att programmera såväl små som stora anläggningar. Vi specialiserar oss på olika integrationer, skräddarsydda för er KNX-anläggning. Vi strävar alltid efter en optimerad programmering för att uppfylla era unika behov och önskemål. Knx-support.se tar dessutom sig an befintliga anläggningar, både för service och support.

Integrationer

Behöver hjälp med att integrera olika system till er anläggning eller smarta hem? Knx-support.se kan erbjuda flera olika lösningar inom detta område.
Vi kan integrera exempelvis larm, kameror och ljud/bild. Dessutom hjälper vi er att hitta den lösning som bäst passar er bostad eller kontor Vårt mål är att skapa en sömlös och effektiv integration för att optimera er tekniska miljö.

Projektering

Oavsett om ni planerar att bygga nytt eller renovera, kan vi erbjuda en omfattande service inom projekterings- tjänster och konsultationer, allt
från små rådgivningar till att ta fram färdiga bygghandlingar. Vi strävar alltid efter att erbjuda kompletta lösningar med Knx som grund, för att slippa underhåll på flera olika system. Vi är redo att möta era behov och leverera högkvalitativa tjänster genom hela processen.

Installationer

Om ni behöver hjälp att välja rätt system eller smarta hem-lösning, är ni välkomna att kontakta oss. Vi står till tjänst vid nybyggnationer, ombyggnader och service av befintliga anläggningar. Vår expertis sträcker sig över alla dessa områden, och vi ser fram emot att vara er partner för att skapa och underhålla en optimal och modern anläggning.

Nätverk

För att säkerställa ett felfritt funktionerande system i våra smarta hem är ett välfungerande nätverk och Wi-Fi av yttersta vikt. Hos oss hittar ni allt inom nätverk och datanät, och vi erbjuder även professionell hjälp med installation och driftsättning. På så sätt kan ni vara säkra på att era smarta hem-system integreras sömlöst och fungerar optimalt.

Ljud och Bild

Ljud och bild

Vi täcker allt från en enkel installation av en Sonos-högtalare till infällda högtalare, samt ljud och bild som sträcker sig genom hela huset. Med många års erfarenhet inom både installationer och produktval är vi experter på området. Allt är naturligtvis smidigt uppkopplat med en användarvänlig app.

support

Support

Knx-Support.se erbjuder omfattande support för KNX och styrsystem inom smarta hem. Vid eventuell saknad av KNX-programfilen kan vi effektivt återskapa den eller skapa en ny med hjälp av olika verktyg. Vår målsättning är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar för att säkerställa att ert KNX-system fungerar optimalt och uppfyller era behov, dessutom till bra pris.

Er KNX-programmering expert i hjärtat av Stockholm – Skapa ett intelligent och anpassat system för ert smarta hem eller företag med våra professionella KNX-programmertjänster.

Vi hjälper Er med tekniken!

knx
gira
eelectron
theben
abb
ise
jung
mdt
zennio
dali
schneider
Control4 Vi har över 10 års erfarenhet av Control4 och programmering av dessa system. Vi ger support och kan göra erforderliga uppdateringar och justeringar.
Knx, Vi på knx-support.se programmerar och driftsätter knx-system. Vi kan hjälpa till med projektering samt hjälpa till att ta fram rätt knx-produkt för just ert ändamål. vi finns i Stockholm men arbetar i hela landet